å allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om

Skolan idag sög.. Fast profilen va sköjj iaf! :) Efter skolan skulle jag med syrran på bingo å så ja hoppa på bussen och sen tryckte jag på knappen så han skulle stanna bussen men den jäveln stanna inte :@ så jag fick gå upp te syrran, långt.. Menmen! vann inget på bingon heller, men de va väl ingen skräll. I möra blire skolan, kd med Linn sen kolla herrarnas seriepremiär! :) ska lägga mig alldeles snart å lyssna på lita skön musik! Gnatt!

like a fish in the sea

Kom hem från praktiken för ungefär en timma sen, gick bra. Mycke roligare när Carina jobbar så man har nån å prata med :) Om nån timma blire å dra iväg på träning. Blir väl å sitta här fram tills dess bara :) Har inget å skriva, hejs.

still counting

Måste bara konstatera att chips å dipp är bland de godaste som finns! ;) Gårdagen va bra! :) en av som bästa på länge, tack till er som va inblandade! :) Idag blev de å kolla på innebandy lesjö-nykroppa, nykroppa vann, sket! ;p aja.. Sen så har ja bara suttit hemma resten av dagen å slappat, härligt de! I möra blir å gå ner te konsum igen, praktik. Sen så blir de å träna, de gillar vi :) Nej nu ska jag kolla klart på filmen som ja kollar på, sen så ska jag nog kolla irene huss-eldsdansen, grym film! :) men vi hörs väl, höjj.

happyyyyyyyyy

Jahapp, då var man hemma från ullared :) Fattigt blev de.. men mke för pengarna! :) Å trevligt va de :) Har nyss packat upp alla grejer, de är ju de roligaste av allt ;) kolla på idol oxå. Blir väl å slappa resten av kvällen, skönt! Men i möra jävlar blir häng! :D om de blir som planerat vill säga, förra planen sket sig ju, menmen :) Ska bli jämt nö gött å söv i en stor säng själv inatt! för igår fick jag ju ligga i en typ 80 säng å trängas med Elin :p hejdååååååå

swing life away

Nyss kommit hem från träningen, skönt! Nu sitter ja å kollar på de där nya humorprogrammet på 4:an, får väl se om de är nåt att hänga i granen. Efter de blir de duschen sen sängen och musik! :)

Jag har inget att göra så jag slänger in en tokken där lista!

Sommaren 2010

Hur har sommaren 2010 varit för dig? - bra :)
Bättre än förra året? - tror fan de :)
Någonting du aldrig kommer glömma? - Javisst!
Har du flyttat? - nääru
Har du hittat en ny låt som du älskar? - yes
Isåfall vilken? - hugger i sten, från kylan in i värmen
Har du druckit alkohol? - aa
Har du kysst en främling? - nepp

KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit? - den dög :)
Har du varit kär? - nä inte direkt kär, men nästan
Har du sagt jag älskar dig till någon? - aa
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ye
Har du haft ett hemligt förhållande? - hah ne

SORG & HÄMND.

Har någon i din närhet tagit självmord?
- nej
Har  någon i din släkt avlidit? - ah
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - nej
Varit i slagsmål? - nejdå :)

PERSONLIGT.

Önskat att du gjort något? - yees
Isåfall vad? - skulle du bra gärna vilja veta va? :)
Har du skämt ut dig? - haha aa
Har du ljugit för en vän? - nej 
Har du varit ute en hel natt? - javisst
Har du blivit tagen av polisen? - mm.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - yesbox
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - ah


VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? -  tror inte de
Kan du nämna några?
Har du förlorat en vän? - nej. 
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - ne
Har du gått bakom ryggen på en vän? - nej
Har du ljugit för en bästa vän? - Nej
Har du haft en relation med en vän? - ne

Har du många killkompisar? - har så de duger :)

näääääääääääämen heeeeeeeeeeeeeej

Idag äre ingen vandlig dag för i dag är linnsis födelsedag HURRA HURRA HURRA :D Grattis till dej linn! :) å han en bra dag! Hade praktik idag, jepp jepp. Å vet ni va de första jag gjorde va? jag skärde nämligen sönder en hallonsoda, duktigt Jennifer, duktigt! haha, sånt som händer ;) Sen så fick ja lära mig lite i kassan, de gick väl :p Nej nu kommer syrran, peter å ongera å äter snart! hejs! :)

Volbeat-Fallen, grym låt!

:D

Kd blev inställt, vi va trötta så sket i de. Sitter och kollar på joey, kungligt bra de! ska väl bara va hemma och slappa hela dagen! :) Förutom i kväll då för de äre ju träning :) I möra blir praktik igen.

i only wanna be with you

Matchen förut gick kanon! Säger bara en sak, skön vinst! :D Vi tog igen det från igår ;) I möra drar jag och Linn te kd, hon ska shoppa loss å jag ska kolla på ;) Jag måste nämligen spara pengar för på tordag drar jag te ULLARED :D grymt! aja, efter kd så blire väl hem å träna! nej nu ska jag dra på en bra film!

never alone always alone

Matchen igår gick ju inge vidare om man säger så.. Menmen, nya tag idag, TAGGA! Träningsmatch igen :) Igår så hängde jag men Linn, å så va ni ner å käka deg en sväng och då va Josse med oxå, trevlans! :) Sitter och taggar till matchen med lite winnerbäck, funkar alltid! ;) nej nu ska jag börja göra mig i ordning, hörs da!

jag vill höra på din röst vi kan ses om du har lust

Gött hade bara 2 lektioner idag, gympa och så hade vi matteprov efter de så vi fick gå när vi va klara å sen så va svenska inställt, de gillas! :) Fast som  alltid fick vi ju sitta och vänta på 2 bussen men då ägde jag Elin, Desse Pontus och Ante på fia med knuff! :D king, ja vet.. Nu så sitter jag här med linn å speler litti tokken där kort, och jag vinner ju som alltid! ;D haha aja. men tur i spel och otur i kärlek! Sen så ska vi väl kolla på idol, yeye. I möra äre innebandymatch oxå!! Träningsmatch mot hmm vet inte mot vilka med de spörs väl ;) nej nu ska jag äga linn på kort igen!

tummer pekar nedåt..

Sitter och försöker plugga lite matte, men de går inge vidare! haha. Har nämligen prov i möra, TUMMEN NER PÅ DE! inte kul, inte kul. Fattar ju fan inte ett dugg, men men sånt är livet i guess :) nej nu drar ja på en film, goder natter!

Jag älskar lars winnerbäck!

heeeeeeeeeeeeeej, skolan idag va helt okej, hade matter på möran å sen skulle vi ha svenska men vi fick inte va i datasalen så vi tog rast ist, så de blev bara en lektion (y) sen så va de skoljoggen. Så vi skynda oss som attan så vi skulle hinna med 2 bussen, vi hann ;D När jag kom hem la ja mig å söv en stund, sen städa ja ruuummet, duktigt! Och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 8 så blire idol :) I möra blire skolan te 20 i 2 tror ja, sen så har jag inte en aning om va de bliver.. Men de spörs väl antar jag. chaaaaaaaaaaaaaaaao

jag älskar er


never let go

Skolan idag va väl inte så illa, hade yrkes teori bara. Sluta halv 12, skönt! Men fick ju lov å vänta på 2 bussen iaf så vi satt å spela fia med knuff, king ;) När jag kom hem så kom Liam hit å sen så drog jag med han ut en sväng å cykla. Och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 7 då sticker jag på innebandyträning! :) de gillas. I möra äre skoljoggen oxå, häng! elr?... Efter de så har jag inte en aning om va de blir :/ menmen de spörs väl..

du är degen i en äppelpaj

Prakitken idag gick väl bra. Ve 11 cykla jag upp te kiosken och mötte desse så drog vi te stålvalla å åt, får bli tokken i möra oxå, goare mat då (y) Slutade ve 3 å då drog jag hem och gjorde mig en sån där goen hamburgare, mums! :) Och nu sitter jag och inte gör ett dugg, de är bra gött ibland faktiskt! :) Fast jag ska alldeles snart gå och hälla vatten i min vattenflaska och stoppa den i frysen så den blir kall och go till träningen sen! japjapp. nu lyssner jag på musik så ni vet asså! ;) Jag vill tillbaka till den 20 augusti när jag å erka står och sjunger med Winnerbäck, fan va härligt de va! :D Men de får bli fler gånger, minst en gång till! :) Om sisådär en vecka och några dagar så sticker jag te ullared! de gillas! :) Och förresten så längtar jag till den 25:e grymma planer, de kommer helt enkelt bli en grym dag! :D nej nu vill inte jag skriva mer! heeeeeeeeeeeeeejdåååååååååååå

i'm gonna have a real good time!

va å kolla fotboll idag med linn, josse & frida. Vinst te lesjö (y) sen har de inte hänt så mke mer. Blir väl å kolla tv resten av kvällen! Första praktik dagen i möra oxå, får väl se hur de går :p

De finns idioter till allt!

jag har inget bättre för mig

Har du på dig idag? Jeans, linne, huvtröja, strumpor, troser å bh

Har du kramat någon det senaste dygnet?

Har du pussat någon det senaste dygnet? nej

Har du husdjur? nej

Har du pallat äpplen? ja, vem har inte?

Har du kysst någon och sedan ångrat dig? JA!

Har du ätit senast? kakor (y)

 

När vaknade du i morse? först halv 10 sen 11

När skrattade du senast? Förut :)

När var du på fest senast? förra helgen

När gjorde du senaste något du egentligen inte ville? fredags

När fick du ditt senaste sms? för en timme sen ungefär

När är du född? 1994

När tog du studenten? har inte tagit den

 

Vem kramade du senast? Liam :p

Vem pratade du med i telefon senast? Pappa

Vem skulle du vilja se ut som? nej de vet ja inte

Vem fick du present av senast? syrran tror ja

Vem gjorde dig arg senast? Linn :@

Vem sjunger det du lyssnar på nu? TAKIDA (y)

Vem bor du tillsammans med? mamma å pappa ;)

Vem vill du kyssa nu? jadu, typ chad michael murray skulle väl inte va fel! :D

Vem spelade du tv-spel med senast? minns inte, Linn tänker ja

Vad väljer du, glass eller godis? Godis!

Vad väljer du, morgon eller kväll? kväll

Vad väljer du, julafton eller födelsedag? julafton

Vad väljer du, katt eller hund? katt

Vad väljer du, hallon eller blåbär? Hallon

Vad väljer du, sola eller bada? båda

Kan du laga mat? klart ja kan, mästerkock :D

Kan du göra volter? på studsmatta ja ;)

Kan du köra bil? haha nej

Kan du ditt eget mobilnummer? Absoluuuuuuuuuuut

Kan du säga hur många du har på msn? 154

Kan du säga vad klockan är? 22:15


don't matter

Idag blev de att kolla på innebandy i stan med min vän Linn. Sen efter det hängde vi med Helena och Felicia, knäppa människor de! :D ;) nu sitter jag å mumsar på kakor och dricker cola! lyssnar på musik gör jag ju oxå. I möra blire å glo på fotboll :) Sen spörs de vad dagen erbjuder!

you know i can't get over you

Men tjaaaaaaa :D elr nö sånt. Skolan idag va inte kul.. Jag hatar estetisk verksamhet om de va nån som ville veta! När jag kom hem från skolan tog jag mig faktiskt en liten joggingtur, tro de elr ej! Profilen blev ju inställd så ja tänkte va lite hurtig. Sen så drog jag på bingo med syrran, och självklart så blev det ingen vinst, tummen ner på de! I möra så blir ju skolan, sen har jag inte en aning om va de blir, men de spörs väl antar jag :) Nej nu ska jag kolla toy story 3, hörs da!
Slänger in en bild på min bästa vän oxå! :) Tummen upp på henne!


lalalalalalalalala

Sitter och väntar på att linn ska kolla klart på oth så blire häng! Skolan idag sög, först hade vi data hela förmiddan å på eftermiddan hade vi redovisning, kul! elr inte.. men de fick väl gå. I möra ä vi lediga, wohow! :D de tackar jag för! oxhälja va kanon! Mina vänner är bäst! :) i söndags drog jag med mig linn te kd och där fick det bli ett köp, en innebandyklubba! :) Fick bli en salming quest kickzone tip curve. Nej nu har ja inte mer å skriva!

i'm gonna be

Va in te stan å marken halv 7 i möra, kändes ju inte så gött å gå upp 6 på en lördag precis mem de fick väl gå! Sålde lotter öt innebandyn. Nu blire å jämt gör säg i ordning litti smått sen dra inte stan igen med linn :) Men hare braaaa!

Jag liksom föll över kanten

Profilen idag va JOBBIG och då menar jag JOBBIG. Överlevde iaf, ska ja va glad för :) Gjorde spänstest, smidighetstest och beeptest gick åt helvete på allihoppa.. Men men, sånt e livet! Har skit ont i halsen så jag ringde te min vän Linn förut å tänkte om hon kanske kunde vara gullig och sjutsa ner mig te konsum så jag fick köpa halstabletter, men då svara hon inte den jäveln! :(( Så jag fick kasta mig på cykeln och CYKLA ner, inte kul inte kul! Nu sitter jag och kollar på tvn så där litti smått, fast nu blire duschen snart och sen tv resten av kvällen! Förresten i möra äre ju OXHÄLJA, kungligt de! litte smått iaf. Nej men nu vill inte jag skriver mer! hare riktigt bra nu vaaaa :)


Slänger in en bild på lasse som e grym! :) å jag är en grym fotograf ;)



fångeraaaaaaa på forteeeeeeeet

Nu äre så här att de är reklam på fångarna på forteeeeeet, tufft! hejja hanbollslaget!! Jag är tokken dära förskyld ja, inte bra inte bra, har inte tränat på hela veckan, men i möra blira väl å dra te profilen och göra det man orkar=typ inget. Hängde med linn förut, ägde ut henne på kort, som vanligt ungefär! :D haha.. Nej nu börjar fortet igen, hejsvejs!

RSS 2.0