my own worst enemy

Drog te stan och badade igår med syrran å ungera, häng. Sen blev det käk på tg, och sen fotbollsträning. Ikväll kommer liam & ludde hit och sover, vi ska nämligen till karlstad i möra, bio och lekland! :) Även frida och anton ska med :) Blev förlust i lördags, men äh, va gör de om 100 år. Bara 2 matcher kvar sen äre slut på säsongen! men då drar ju fotbollen igång ordentligt.. Jag vill ha sommar, tänk vad skönt att vakna av att solen lyser dig i ögonen, sen göra sig i ordning å gå ut :) haha nog för att de brukar va så att jag ligger å sover halva dagen å sen går ut, men ska bli ändring på det :)

lördag

Sjukt skönt med lov, välbehövligt! Igår slutade jag halv 1 på praktiken, inga fel, sen va jag barnvakt till ludde, senare blev det häng med folk. Snart äre match oxå, mot munkfors! tagga.. Sen spörs det vad man ska hitta på för nåt ikväll, det återstår att se.

lögner kan ta dig framåt i livet, men du kan aldrig vända åter.

Praktik idag då, sen häng med frida, vi kolla arne dahl, riktigt bra! :) nu sitter jag å lyssnar på musik, väntar på att bb ska börja.. orka att de ska va så jävla sent. I möra blire inge praktik ska iväg å hjälpa till på "arla loppet". Sen spörs det va de bliver.
Grattis Erika på födelsedaggen & till körkortet!! :)

Moa Lignell – When I Held Ya
Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego
Laleh – Some Die Young
Flo Rida – Wild Ones - feat. Sia
David Guetta – Titanium (feat. Sia)
tummen upp!

<3


Grattis på 70-års dagen världens bästa farfar! Jag saknar dig..

some die young

Har inte hänt så mycket den senaste tiden, men i torsdags va vi te jönköping med profilen och hade skol-sm, blev förlust, men de va en bra match ändå. I fredags blev det lite häng hos josse med henne och virre, lördags blev det hemmamys, och i söndags drog jag in te stan å söv hos Elin. :) blev paranormal activity 3 och hemmagjord pizza! Sen igår började man 10, stog i kiosken under pöjkeras skol-sm, sen sluta man. När man kom hem blev de häng med djusen, innebandy och tvspel! Idag har man bara vart i skolan, spörs va de bliver sen. :)

sööööööööndag

Förlust igår, men va gör de om 100 år? PÅ kvälla blev det bilåking. Har inte gjort ett dugg vettigt idag, suttit här å sen kolla film bara. Snart kommer limpan iaf, förhoppningsvis, om ho int ä så seg!!!! Sen ska vi glo innebandy, herrmatch. praktik i möra... aja de får väl gå.

taggaaaaaaaaaaa!!!!!

Igår hände det inte värst mycket, skolan. Jag å elin tänkte simma och sola, men blev bara solning för simmhallen va ju stängd.... Sen gjorde jag inte ett dugg mer, åt deg kolla på tv typ.La mig fan 10 igår, haha.. Nu sitter jag å försöker tagga till match!! Sen senare spörs det va de blir, hitta på nåt med brudarna kanske :)

jag går i dagar i tröjan du hatar!

Sovmorgon till 12 idag, skönt! Fast fick ju ta bussen vid 10, men va rätt pigg ändå. Alltid lika kul när bussen är försenad en kvart å man håller på att frysa ihjäl -.- Efter skolan blev det körkortsteori. Nyss tryckt i mig en semla, hur gött?! Blir väl inte så mycket mer idag, ska väl snart kolla lite oth iaf. Skola i möra igen, slutar 11.20 då blir det solning & simmning! Sen har ja ingen aning :)


RSS 2.0