the burning heart

Börjar tröttna på de här med blogg, man har ju inte tid å sitta här å skriva liksom, men ibland kan de va gött ögg. Kan väl berätta lite vad som hänt under veckan, typ träning, praktik, tv-spels häng, och igår var jag ju på mina favoriter, TAKIDA! :) de var grymt! man klagar ju inte direkt :) Idag har jag bara slappat, kollat på andra avenyn och one tree hill, övningskört lite oxå. Ska snart fortsätta med oth. Upp med tuppen i möra, det vankas hallvärmlänskan i degerfors.


Mannen i mitt liv!

gameday!

Inte ofta man vaknar av sig själv vid 8 på en lördag. Men låg kvar te halv 11 iaf, har käkat lite frukost, bäst att ha lite i magen, det vankas ju match! taggaråå.. Igår gick jag på innebandymatch med linn, frida å julia, sen blev det häng med limpan, tacomys och tv-spel! kungar! haha.. Spörs vad det bliver ikväll :)

Ge mig sommar och sol!

i brist på annat..

Hur har ditt 2011 varit?
Det har väl varit bra :)

Blev du kär i år?
Nej de blev jag inte

Vad önskar du att du gjort mer?
pluggat, tränat, brytt mig mer om andra

Vad önskar du att du gjort mindre?
bara suttit hemma

Vem har du umgåts med mest?
Linn, desse frida. :)

Bästa minnet från 2011?
hmm, frykdalsdansen, rhodos,veronica maggio. m.m

Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012?
the one ;) haha.. bättre sommarjobb, hitta på mer typ.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
var nog ungefär som de flesta år :)

Var det mest lugna hemmakvällar eller vilda partykvällar?
både och

Vem/Vilka saknade du?
finns endel vänner man typ aldrig umgås med längre så.

Största misstaget?
hmm, vet faktiskt inte

Hur många hade du sex med?
-

Tror du att år 2012 kommer blir bättre?
Ja det tror jag! :) om de flesta planer blir som planerat så :)

Vad gjorde dig riktigt glad i år?
vännerna! <3

Hur många kysste du?
-

Har du några löften inför år 2012?
nepp

Har du haft ett förhållande under 2011?
nej

Hur skulle du beskriva din stil 2011?
öhm, ingen aning.

Vars reste du nånstans?
rhodos

Vad ser du mest framemot med år 2012?
magaluf! frykdalsdansen, road trip. :)

Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det.

Dax för ett inlägg kanske.. Men man har ju inte riktigt tid att sitta här å skriva om dagarna. :) Men nu ska jag göra ett försök, har inte hänt så mycket senaste tiden, under veckan har jag haft praktik och tränat typ. I fredags blev det att bara vara hemma och kolla på film. Igår drog jag till stan med kära vänner. Åkte runt typ. Har inte gjort når hittills idag, va nere å hämtade skridskorna i källarn förut, tror vi ska åka de på gympan i möra, nu kommer bandy minnena tillbaks! De va tider de! Riktigt roligt :) synd att man bor i en sån liten ort bara, går ju knappt att ha något lag alls här.. Snart kommer bror, syrran å pöjkera å äter. Sen spörs det vad som händer resten av dagen. :)

:)

Känns som att det kommer bli ett bra år! :) Har mycket att se fram emot, frykdalsdansen, pip, ullared, road trip mm. Får väl sen vad mycket av det soblir gjort ;) En sak är iaf redan bokad, magaluf i juni!! Ska bli så grymt, längtar som bara den! :) Har hängt med desse å linn nu, kollat andra avenyn typ, å bokat. Ska snart lägga mig å försöka gå upp i tid i möra. Får la se hur de går.. :) Nej men kastar in 2 bilder dit vi ska!

lördag

Har försökt att vända på dygnet i flera dagar nu, det går ju inte..... Åhhh.. Känner på mig att det kommer bli en jobbig praktikvecka.. Idag skulle jag till gymmet kvart i 1, ställde klockan på 10, 10 över 10, kvart över och halv 11. Men hjälpte de? nej inte ett dugg, stängde av å somna om, vaknade kvart över 12 så jag orkade inte iväg, jävla skit.. Somnade inte förrän ve 4. kommer bli samma sak på måndag, somnar sent å är dö när klockan ringer, försover mig säkert. aja skit samma. Ikväll blir det iallafall tjejkväll! :) behövligt. Har nyss plockat lite på rummet, måste snart göra klart, hatar att städa.. Sen ska ja duscha å sen te desse.

tisdag

Inte gjort ett dugg idag, och ska inte göra något spec heller. Kollat andra avenyn hela dagen. Kollade klart säsong 6 på one tree hill igår, men hittar inte säsong 7.. Så jag får väl ladda ner den på nytt.... Men aja. Ingen aning om va de bliver i möra, men de spörs väl.. :) nej ska fortsätta med AA, hejs!

nytt år, nya möjligheter

Jahapp, nu är de 2012 oxå, va fort de går! Tyckte att det nyss blev 2011. Har varit ett rätt bra år iaf :) På nyår va jag på mitt första bröllop, syrran gifte sig, så fint! :) Sen efter de hängde jag med Julia. Kastar in några bilder från jul/nyår!


RSS 2.0