fixat & klart!

Nu är allt klappat och klart för min och josses 18-års fest, ska bli riktigt roligt! :) Längtar som bara den!! Hoppas de går fort iaf, det bästa av allt är ju att nicky sthlm kommer och är dj, hur grymt?! ;) Helg i möra, jää.. Snart äre ju lov oxå, tycker inte det var länge sen de var lov, vilket är skönt :)

Letar efter nått att säga som kan ändra allt

Torsdag imorgon, vilket betyder att det snart är helg!! :D Blir iaf grillning med ett härligt gäng! Sen spörs det :) Funderar på att åka upp till syrran nåndag och bada bastu och bubbelbad och må allmänt gött :) skulle inte vara helt fel! Men det återstår att se hur det bliver. Aja, blir iaf skola i möra, sen vet jag inte, och snart börjar bb.


VILL IGEN!!

fredag

såja, nu är helgen här! :) Riktigt skönt! Har inte hänt så mycket speciellt under veckan, praktik bara, och så har jag haft mina första körlektioner. Så idag drog man in till stan vid halv 123, hängde med josse till 2, körlektion, hängde med josse, sen hem :) Sen ikväll äre match, sista kvalmatchen. Riktigt gött väder ute idag oxå!! :) har inte en blek om mvad man ska hitta på under helgen, det återstår att se. Grymt gött att sipan äre ute ur bb oxå.

Sluta dröm om det ljuva livet, vi kommer aldrig va med om det. Och be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde.

Igår va de skola, slutade 20 över 11, drog hem till elin, åt pizza & sov en sväng. Sen drog vi te nöjes med fotbollen och spelade bowling och åt mat :) Idag har det inte hänt så värst mycket, men senare ikväll ska iaf jag å elin bort till erika på tacomys, och fira hennes födelsedag :) Skönt att man får en kompanjon på praktiken till veckan oxå :) nej nu ska ja gör mig i ordning litteee

tisdag

Idag har det varit en sån där dag som i stort sett allt varit bra! :) Har fått många goda nyheter, sånt gillar vi! Inte ofta sånna här dagar kommer, men när de väl kommer är de underbart! :) Skulle fan ha köpt en triss. Nu blir det att mysa ner sig i soffan och inända big brother.

sjuuuukt glad!! :)

Är så gryyyyymt glad!! Jag och Josse har värsta planen som ser ut att gå perfekt!! :D fy fan va kul! Men vad det är får ni att vänta med att veta ;) Rätt skön skolvecka, igår slutade man 20 över 1, idag sövmöra till 12, på torsdag sövmöra till 12, och fredag slutar man 20 över 11, bara i möra det blir en jobbig dag, men man får väl stå ut :) Har inte hänt nåt spec annars på ett tag så har inget att skriva. Men ska iaf snart sola och sen kolla bb.

before i die


RSS 2.0