Turn me up when you feel low

Idag: Först skolan tills 20 över 11, när jag hade slutat följde jag med sara på körlektion, åkte med sara å di hem, övningskörde på dirr när ja kom hem, känn fan att de går frammåt! Sen var träningen inställd så körde lite gym istället, när jag kom hem hade mamma fixat varma smörgåsar, och nu sitter jag här nyduschad, ska väl snart lägga mig å glo gossip girl. :)

good life

Här va de dött.. Japp har att hänt lite nu på sistone som jag kan berätta, va ju i ullared tors-fre, där blev man pank! Handlade för typ 4000.. Köpte kläder, tangentbord+mus, gossip girl säsong 4, dataväska, filmfodral, ny greplinda till klubban ah å sen orkar jag inte berätta mer, men köpte en massa smått! och så köpte jag en jacka på vägen hem som jag blev kär i, kastar in en bild! Blev två bra dagar med bra sällskap! :)
Sen när jag kom hem for vi iväg till stan, där vare ju "häng" som vanligt.. haha. Eller så äre väl vi som alltid lyckas hamna på fel ställe.
Igår kom Liam hit och skulle sova här, så då blev det film & mys. Idag va vi snälla och gick upp till moster och hjälpte henne att måla lite. Sen blev det match mot stans u-lag, vinst med 9-5, riktigt skönt! Resten av kvällen får det bli film, gossip girl för fulla muggar! :) så jävla grym serie må ja säga.



allting kommer bli bra

Idag fick de bli praktik, efter den gjorde ja inte så mycket, kolla gossip girl bara. Sen drog jag te linn en sväng, glodde film å firade henne. Nu sitter jag här å kollar på gossip girl, ska snart lägga mig, ska nämligen till ullared i möra! :D
Ah men grattis på 18 -års dagen världens bästa vän!! :)

Det är bättre att fråga och verka dum, än att inte fråga och förbli dum

Vaknade i morse av ett jävla oväsen, då håller nämligen på å gör om våra ballkonger så här kan man ju inte sova på mornarna.. Menmen, va barnvakt tills 3, sen typ suttit vid datan och övningskört. Sen blev de träning oxå. Ska snart lägga mig och kolla gossip girl, nyss börjat å kolla på säsong 1, rätt skön serie ändå! Praktik i möra så upp tidigt, men aja, de får att gå, ska ju bara vara där i möra å på onsdag så :) nej men gonatt då!



sammanfattning

Kan sammanfatta helge lite
Fredag: Skola, slutade 20 över 11, då gick jag och elin hem till daniels lägenhet å hade filmmys, sen åkte jag hem, då kom linn och frida hit och hängde, sen gick vi å kolla innebandy, tyvärr förlorade lesjö.. Efter den kom desse hit oxå, då blev det filmtajm.
Lördag: Tog det lugnt på dagen, gjorde mig i ordning, vid 4 stack jag å linn upp till desse, sen kom frida, och sen sofia, vi spelade spel å hängde, sen drog vi vidare till storfors, där sög det! Så vi åkte till stan, ah de va ju lite bättre där än i storfors iaf. Sen kom man hem efter 4 nångång då blev de sova på dirr.
Idag: Vaknade, gjorde mig i ordning, åkte till saxhyttan, nu äre liam å ludde här så blir snart mys med mina favoriter!
I möra har vi studiedag, otroligt skönt!

torsdag

Orkade inte gör nåt inlägg igår, hade inget att skriva heller så. Men iallafall, igår va de skolan, kom hem kvart över 4, käka lite och så, stack på tränings, månadsmöte först sen träna vi.
Har inte gjort så mycket idag men har vart i skolan, hade lektion te halv 10 sen hade vi eget arbete så vi spela fia med knuff ist! Sen klockan 1 va de skoljoggen, sprang å sprang men kändes som man inte kom någonstans! haha.. men tillslut var man väl i mål, ujuj.. Hade tur så vi fick skjuts av robban ut till skidstadion så vi slapp gå, sen fick vi även skjuts till bussen ;) eller ah, jag till bussen å elin till daniel. Nu gör jag inte mycket alls, sitter och lyssnar på lite musik bara.
Skönt att bara ta de lugn ibland, utan träning å nåt.

you learn

Kom nyss ur duschen, var inte länge sen man kom hem från fotokursen, lär mig mer och mer iaf. Jao, och så har man ju vart i skolan idag oxå, skulle haft profilen med den blev inställd, skönt, hade inte varit med även om den hade varit, men ändå ;) Efter skolan kom linn och frida hit och hängde, tur man har di flickera! I möra blire en riktigt tråkig dag i skolan för har: svenska, engelska, engelska, svenska, fy fan.. menmen, tur de bara är så en gång var 14:e dag iaf! :) ska nu lägga mig och kolla slutet på beta house, sen scrubs!

Takida – You Learn KÄRLEK!!

Måndag

Som sagt så blev det kd idag, fick med mig en t-shirt å en tröja hem. Skulle ju träna sen men den blev inställd så va ute och övningskörde istället, sen idol. Nu ska ja snart lägga mig och kolla på någon film. I möra äre skola som gäller... efter den profilen, sen fotokurs dirr när ja kommer hem, jippie.......

ölkjuygfrtgyuiop

VEM

Vem är i rummet med dig? ingen
Vem fick du senaste sms av? fiffi
Vem tänker du på nu? ingen speciell
Vem pratade du senast i telefon med? syrran
Vems hus var du senast i? syrrans tror ja :)
Vem önskar du var med dig nu? jadu, en riktig snygging kanske ;)
Vem är din favoritsläkting? favorit å favorit, tycker om alla! :)

VAR

Var är din mobiltelefon? breve mig
Var handlar du mest? ehm, konsum tror ja, ellör ica.
Var fick du tag på tröjan du har på dig? haha, de är en söv t-shirt som ja fick av papps ;)
Var åkte du senast bil? hagförs

VAD

Vad åt du senast? tacos :)
Vad drack du senast? cola
Vad är det för färg på dina byxor? har inga
Vad är den närmaste saken som är blå? volymgrejen till högtalarna lyser blått ;)
Vad har du på fötterna? tår :))
Vad är din favorit färg? svaaaaaaart
Vilken film såg du senast? jackass 3D
Vad hör du just nu? takida-you learn!! :) <3

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? haha, vem har inte?!
Hånglat på en bio? nepp
Hånglat i skogen? ah.
Tyckt att din kusin är het? haha nej!
Sovit naken? ahra
Kört över hastighetengränsen? självklart, tuff brud ju!
Målat om ditt rum? japp
Dansat framför en spegel? Haha, mjo
Fått hicka? öhh, förmodligen
Dumpat någon? dumpat å dumpat, ah typ.
Stulit pengar från en kompis? absolut inte!
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? nej de tror ja inte iaf
Varit i slagsmål?
Smugit ur ditt hus? Haha nej
Haft känslor för någon som inte känt desamma? ohyes.
Hånglat med en främling? nejru
Älskar eller saknar någon nu? viisscht!


Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Ja igår hade vi ju dm med innebandyn, gick inget vidare, men vi gjorde vårat bästa och hade roligt, det är ju det som räknas, resultatet struntar vi i! :) Idag när jag vaknade kom erika hit och hjälpe mig med min fotoläxa, det tackar jag för! Sen kom linn och frida hit, blev lite kortspel, filmer, tv och tacos! :) myskväll helt enkelt.
Nu har jag duschat å ska snart lägga mig å kolla film, tror faktiskt de får bli andra avenyn, sugen på de vafan! Och i möra slutar man jämt efter 11 så då drar jag och brudarna till kd å shoppar loss, elr ah äter på donken iaf ;)

memories

Rolig träning idag trots att vi bara var 8 st. Efter träningen har man inte gjort så mycket, typ ätit å duschat å så. Ska snart lägga mig och kolla på någon film, upp jämt efter 7 i möra å ha praktik, blää.. menmen. bättre än å va i skolan fan ;) nej nu ska ja leta film, hejs!

jag gråter bara i regnet

Har haft praktik idag, sen kollat film. Haha blir bara tröttare å tröttare på möran tror ja, både igår och idag när jag kom hem från praktiken var plattången fortfarande på, tänk så glömsk man kan va.. :) ska snart byta om och sticka på träning, efter den blire bara att ta de lugnt. :) kanske kastar in bilder ikväll, de spörs om ja orkar.

gonatt

hehehe, lovade ju att jag skulle lägga in bilder för ett tag sen, blev inte så va, har typ fullt upp så har inte orkat. men kan lägga in några nu iaf så kommer de mer nån annandag. :) iaf, idag har man haft praktik, på konsum, efter den drog man hem, linn kom hit, bjöd henne på mat, bakade muffins, sen kom frida hit. Sen vid 7 stack jag på fotokurs, fattar mer och mer iaf, men grymt mycke på en gång :p Blev ju ingen fotboll heller pga av kursen.. Menmen, får träna på torsdag :) I möra blir de praktik och träning på kvälla. Nu ska ja lägga mig å glo film, gonatt!!

RSS 2.0